• Nisan 2023
  • Hasan Yılmaz, Erdal İnönü anısına fizik alanında 2023 Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödülününe (BAGEP) layık görülmüştür.
  • Nisan 2022

• Hasan Yılmaz TÜBİTAK Feza Gürsey Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 14 Nisan 2022 Dünya Kuantum Günü’nde ‘Kuantum Görüntü Damıtma’ başlıklı davetli bir konuşma verdi. Etkinlik programının detaylarına buradan ulaşılabilir.
  • Ağustos 2021

• Uluslararası çalışma ekibinin baş yazarı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yılmaz açısal hafıza etkisini genelleyen yeni bir yöntem geliştirdi. Çalışmanın sonuçları Amerikan Fizik Topluluğu’nun Physical Review X dergisinde yayınlandı. Çalışma hakkında detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
  • Mart 2021

• Hasan Yılmaz’ın doktora ve doktora sonrası çalışmaları üzerine Esra Öz ile olan röportajı Independent Türkçe’de yayınlandı. Habere buradan ulaşabilirsiniz.
  • Ocak 2021

• Hasan Yılmaz, Esra Öz’ün YouTube kanalında Twente Üniversitesi’nde doktora çalışmalarında geliştirdiği opak malzeme ile görüntüleme yöntemini ve Bilkent Üniversitesi’nde kurmakta olduğu laboratuvarın araştırma planlarını anlattı.
  • Kasım 2020

• ECOS LAB Bilkent Üniversitesi Ulusal Nanoteknoloji Araştırma Merkezi’nde (UNAM) kuruldu!
  • Temmuz 2020

• Hasan Yılmaz Kuantum Teknoloji Sohbetleri’ne konuk oldu .
  • Mayıs 2019

• Bir epiSTEM Türkiye gönüllüsü olan Hasan Yılmaz kendi çalışma alanını tanıtan bir epiSTEM Türkiye YouTube programına katıldı.